Agenda

Dissabte, 23 de novembre · 17.00h

JO BÉ, I TU?, una producció d’Osonament i Arnau Tordera

Creació col·lectiva de persones vinculades als serveis d’Osonament sota la direcció artística del músic Arnau Tordera. Un projecte que aglutinarà dalt l’escenari diferents disciplines artístiques i que parteix del llibre d’Aldous Huxley Un món feliç (1932).

Sinopsi: El futur distòpic ens distancia suficientment de la nostra realitat per poder-la abordar amb uns altres ulls i té la capacitat de generar reflexions que interpel·len directament el nostre present. Som a temps de revertir la fatalitat, fem un crit a favor del nostre batec vital per encomanar a l’espectador -i a nosaltres- l’amor per la vida!

Compra d’entrades al teatre L’Atlàntida.

Carrer de Francesc Maria Masferrer, 4. Vic

____________________

Dijous, 14 de novembre · 17.00h

CONFERÈNCIA DIXIT VIC

Ètica i salut mental: entre la utopia i la realitat, a càrrec d’Ester Busquets Alibés, doctora en bioètica i infermera.

La conferència té per objectiu repensar com es pot millorar l’atenció i acompanyament a les persones amb un trastorn de salut mental. Es tracta d’analitzar les pràctiques paternalistes per part dels professionals, de les famílies i de la comunitat per traçar el camí ideal en l’atenció a les persones afectades.

Les places són limitades i cal realitzar inscripció a dixit.vic@uvic.cat.

UVic-UCC. Aula Mercè Torrents, Campus Miramarges, Edifici C.

____________________

Divendres, 8 de novembre · 20.00h

FÒRUM DE DE DEBATS

Parlem del suïcidi: una realitat silenciada, a càrrec de la psicòloga Cecília Borràs, presidenta i fundadora de l’entitat Després del Suïcidi – Associació de Supervivents DSAS.

Edifici El Sucre · Sala Marià Vila d’Abadal

C. Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5. Vic