Baldufes solidàries per a La Marató

AFMMO ha presentat aquest dimecres, a la seva seu de Vic, la campanya solidària amb què aquest any se sumarà a La Marató de TV3, dedicada a les malalties mentals. Es tracta d’unes baldufes que es posaran a la venda en diferents comerços de la comarca. Els beneficis aniran íntegrament a La Marató, que se celebrarà el diumenge 19 de desembre.

En la presentació de la campanya, la psicòloga d’AFMMO, Judit Castany, ha explicat que els problemes de salut mental s’han fet més presents arran de la pandèmia per la COVID-19, però que és una realitat present a la societat de manera permanent, tot i que massa sovint amagada i estigmatitzada. De fet, es calcula que al llarg de la vida una de cada quatre persones patirà algun problema de salut mental.

AFMMO, ara sota l’aixopluc de la nova marca Osona Famílies, va ser fundada el 1994 i treballa en l’atenció a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. El 1996 va ser una de les entitats fundadores de la federació Salut Mental Catalunya, que fa pocs dies ha celebrat el seu 25è aniversari. Actualment compta amb 200 socis i una quinzena de voluntaris.

En aquest enllaç teniu la notícia que ha fet EL 9 TV de la campanya per a La Marató.