Gegants, batucada i taula rodona a Manlleu organitzades per l’AFMMO

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona (AFMMO) ha organitzat diferents activitats per al proper dimarts 10 d’octubre, a Manlleu.

Els actes començaran a les 5 de la tarda a la plaça Fra Bernadí, amb la presència dels gegants i una batucada. Des d’allà, la comitiva anirà fins a la Biblioteca, on es penjarà una pancarta en commemoració del Dia de la Salut Mental i, acte seguit, a la mateixa biblioteca, hi haurà una taula rodona amb familiars i persones amb malaltia mental i addiccions.

La jornada d’AFMMO, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, forma part de l’agenda d’activitats de la Taula de Salut Mental i Addicions d’Osona en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental, que aquest any gira al voltant de La salut mental en l’era digital. Els actes van començar el 16 de setembre i s’allargaran fins al proper 11 de novembre.

L’AFMMO vol agrair la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Manlleu, de la Colla Gegantera i Grallera de Manlleu, de la Biblioteca municipal de Manlleu BBVA i de Ràdio Manlleu.