40 anys d’Osonament

El teatre Atlàntida de Vic va acollir aquest 23 de novembre l’espectacle Jo bé, i tu?, una coproducció entre Osonament i l’artista Arnau Tordera per commemorar els 40 anys d’aquesta fundació comarcal dedicada a l’atenció a la salut mental. Més de 400 persones van omplir la platea del teatre per veure un espectacle molt visual i que comptava, entre els actors i actrius, amb usuaris del servei.

Partint de la novel·la Un món feliç, d’Aldous Huxley (1932), l’espectacle era un cant a la diversitat, a la tolerància i a la llibertat davant d’un món cada vegada més tecnificat i deshumanitzat, i en què totes les persones i les seves diferents capacitats han de poder tenir cabuda. Les projeccions, la música i la veu en off eren la base de la producció, que va ser molt ben rebuda pel públic i que culminava un procés de mesos de creació al costat dels que en van ser protagonistes. Al final no podien amagar la seva satisfacció pel resultat obtingut.

Aquell mateix dissabte al matí s’havia celebrat a la Llar-Residència de Manlleu la diada de les famílies, en què residents i familiars comparteixen jornada i dinar. En aquesta ocasió els van acompanyar la colla gegantera de Manlleu, amb una petit cercavila a l’inici de la festa, que es va tancar amb l’actuació de la Peña Flamenca amenitzant el sobretaula.

write my homework https://www.veloceinternational.com/online-marketing/types-of-content-marketing for me.