Atenció telefònica les 24 hores del dia

L’Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona (AFMMO) posa a disposició de totes les persones amb un problema de salut mental i/o addiccions, i als seus familiars, un servei d’atenció telefònica les 24 hores del dia, per oferir acompanyament, assessorament i orientació en aquests moments de dificultat a causa del coronavirus.

Aquesta atenció s’amplia no només a persones amb problemes diagnosticats, sinó també per a tots aquells casos en què les circumstàncies d’aquests dies els hagin pogut provocar situacions o estats d’ànim que no sàpiguen gestionar.

La psicòloga de l’associació, Judit Castany, està al front d’aquest acompanyament, que s’adreça no només a usuaris i familiars membres de l’AFMMO, sinó a tothom qui en tingui necessitat. Podeu contactar-hi per correu electrònic a afmmo17@gmail.com o per telèfon al 630 872 139.

Les visites i trobades presencials a la seu de l’associació, als Serveis de Salut Mental de l’Hospital Universitari de Vic, estan de moment suspeses. Això inclou, com és obvi, el treball de teràpia i suport de diferents grups en l’àmbit de la salut mental o addiccions. Pel que fa als pares i mares amb fills que requereixen atenció, es dóna igualment suport telefònic.

Agenda d’activitats en suspens

L’ajornament de la Diada de Sant Jordi ha fet que, de la mateixa manera, les tradicionals parades de flors que AFMMO munta a Vic i a Manlleu per a aquesta festa es traslladi, si tot va bé, al 23 de juliol, per quan s’ha previst la celebració al carrer del Sant Jordi d’aquest any. Està pendent de confirmar si es manté, s’ajorna o s’ha de suspendre la Caminada per la Salut Mental, prevista inicialment per al proper mes de juny.