Suspesa la 21a caminada per la salut mental

La situació excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia pel Covid-19 ha obligat a cancel·lar la 21a caminada Caminem per esbargir-nos que s’havia previst per al proper diumenge 14 de juny. Ha estat una decisió difícil, però des d’AFMMO i els Gafarrons, com a responsables de l’organització, creiem que és la decisió necessària, prudent i responsable. Esperem retrobar-nos el proper any.

Aprofitem aquest apunt per dir-vos que, si esteu interessats en formar part del nostre equip o voleu participar en alguna de les nostres línies de treball, podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 630 872 139 o el correu electrònic afmmo17@gmail.com.

Per altra banda, si voleu col·laborar econòmicament amb l’associació per donar suport a la seva tasca assistencial i d’acompanyament a les persones i famílies afectades per malalties de salut mental, podeu fer-ho a través del número de compte ES07 0182 3507 4602 0859 1091.

Les persones usuàries, les famílies i l’equip d’AFMMO us estem molt agraïts. El vostre suport és encara més important en la situació excepcional que estem vivint.